Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Zakelijke bijeenkomsten

Op zoek naar een bijzondere zakelijke locatie voor een bijeenkomst of feest?

Dan ben je hier op het juiste adres! Hendrick de Keyser ‘grossiert’ in inspirerende locaties voor elk type evenement. Van klein en intiem tot groots en dramatisch. Laat je inspireren door de grachtenpanden, buitenplaatsen en historische panden met opmerkelijke verhalen.

Denk eens aan een zakelijk diner in een klassieke regentenkamer of landelijk koetshuis, een congres in een 18e-eeuws buitenverblijf of een receptie in een marmeren hal van een statig grachtenpand.

Wij helpen je graag om een keuze te maken uit een van onze bijzondere locaties. Elk met een uniek karakter, dus de kans is groot dat er een geschikte locatie voor jouw evenement tussen zit. Wij verzorgen alle praktische zaken en kunnen de planning voor je uit handen nemen. Hoef jij je alleen nog maar te richten op de inhoud en je gasten!

Zaal Huis van Brienen

Vergaderruimtes

"Bijzondere Locaties" van Vereniging Hendrick de Keyser biedt verschillende panden voor zakelijke evenementen in bijvoorbeeld AmsterdamDelft, Haarlem of Leeuwarden. Bekijk onze unieke panden en boek er een voor een gedenkwaardige bijeenkomst.

17 huizen beschikbaar