Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Zakelijk dineren en meer in de Fundatie

Oude Delft 49, 2611 BC Delft, ZH

Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude, Delft
Dagdeel vanaf
€ 475,-
excl.
Capaciteit
50
mensen
Aantal zalen
4
Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude, Delft

Vroeger een bijzondere 'leerwerkplek' voor begaafde weesjongens, nu een schitterende locatie voor zakelijke bijenkomsten. De Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude is een statig pand uit de 18de eeuw, midden in het historische centrum van Delft. De perfecte locatie voor een vergadering, presentatie of zakelijk diner.

Kenmerken

Capaciteit
Diner
40
 mensen
receptie
50
 mensen
presentatie
30
 mensen
concert
30
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Een plek voor 'schrandere' mensen

De geschiedenis van de Fundatie begint in 1754, met het overlijden van Maria Duyst van Voorhout, Vrijvrouwe van Renswoude. In haar testament bepaalde ze dat haar geld gebruikt moest worden om 'schrandere wezen' te onderwijzen. In 1759 werd de school opgeleverd. De Delftse beeldhouwer en stucwerker Joseph Bollina ontwierp het pand aan de Oude Delft. Tegenwoordig een zeer bijzondere entourage, die buitengewoon geschikt is voor vergaderingen, ontvangsten en andere zakelijke bijeenkomsten.