Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
nieuw

Unieke vergaderruimtes en zakelijke mogelijkheden in Delft

Oude Delft 199, 2611 HD Delft, ZH

Huis van Meerten
Dagdeel vanaf
€ 475,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
4
Huis van Meerten

Huis Lambert Van Meerten is een wel heel bijzondere vergaderlocatie. Want waar kun je nou zij aan zij vergaderen met historische elementen uit (onder meer) de Gouden Eeuw? Brainstorm erop los in een van de lichte ruimtes, organiseer een presentatie in de schitterende hal of dineer met je zakelijke relaties terwijl je uitkijkt op de tuin. De verschillende ruimtes lenen zich ook goed voor break-out sessies. Teken voor deze vergaderruimte in Delft of boek Huis Lambert Van Meerten voor een ander bijzonder zakelijk event.

Kenmerken

Capaciteit
presentatie
50
 mensen
diner
50
 mensen
receptie
100
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Als een 19de-eeuws droomhuis een evenementenlocatie wordt

Midden in het centrum van Delft staat Huis Lambert Van Meerten. Dit bijzondere herenhuis draagt de naam van een fanatieke verzamelaar van bouwfragmenten, Delfts aardewerk en meubilair. En dat is te zien. Stap binnen en verbaas je over de hoeveelheid licht, de gigantische hal en over het feit dat echt óveral wat te zien is. Van historische bouwfragmenten tot een indrukwekkende mozaïekvloer, prachtig glas-in-lood of de opvallende gevel van natuursteen. Dit droomhuis, dat Lambert van Meerten in 1892 voor zichzelf liet bouwen, is een evenementenlocatie waar je u tegen zegt. Statig en warm tegelijk. Ook fijn: de verschillende ruimtes hebben ieder een hele eigen sfeer. Zo kun je, letterlijk en figuurlijk, alle kanten op. Leuk detail: als ‘time-out’ kun je kiezen voor een audiotour. Zo leer je alle ins & outs van al dat moois om je heen.