Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Kies voor inspirerende vergaderruimte in Amsterdam

Diemerzeedijk 27, 1095 KK Amsterdam, NH

gemeenlandshuis, Amsterdam
Dagdeel vanaf
€ 700,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
2
gemeenlandshuis, Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere plek voor jouw zakelijke bijeenkomst? Ga dan voor het inspirerende Gemeenlandshuis. Organiseer een belangrijke kwartaalmeeting in een van de twee vergaderzalen met grote schouwen en uitzicht op de tuin en het groen. Of vier met zakelijke relaties bijzondere successen! Door de opties binnen en buiten, net als de centrale ligging, is het Gemeenlandshuis een perfecte locatie voor jouw zakelijke event.

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
70
 mensen
Diner
80
 mensen
receptie
100
 mensen
vergadering
10
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Toegankelijk voor minder validen
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Plasmascherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja
Muziek
Ja

Een evenementenlocatie in Amsterdam die je bijblijft

Omringd door water, prominent op de Diemerzeedijk, ligt het prachtige Gemeenlandshuis. Deze locatie in Amsterdam maakt indruk. De combinatie van binnen en buiten is uniek in de hoofdstad, net als de privé-ligging op een nog onontdekt stukje hoofdstedelijke grond. Ook fijn: de A10 is heel dichtbij, dus goede bereikbaarheid: check!

In dit statige pand uit 1727 werd ooit de Zuiderzeedijk tussen Amsterdam en Muiden beheerd; nu kun jij er brainstormen in een van de vergaderruimtes en de liefde of een bijzonder jubileum vieren. Ook afscheid nemen kan hier op intieme wijze. Vergaap je aan het houtsnijwerk rond de schouwen en het prachtige stucwerk in de grote hal, laad jezelf op in de privétuin of droom weg bij het uitzicht op het water. Het Gemeenlandshuis is een plek die je bijblijft.