Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Van vergaderruimte tot zakelijke diners: Huis Barnaart is de plek

Nieuwe Gracht 7, 2011 NB Haarlem, NH

Huis Barnaard, Haarlem
Dagdeel vanaf
€ 800,-
excl.
Capaciteit
80
mensen
Aantal zalen
5
Huis Barnaard, Haarlem

Zoek je een bijzondere vergaderruimte in Haarlem? Dan moet je bij Huis Barnaart zijn. Dit prachtige herenhuis is een plek waar het wel heel goed toeven is. De verschillende kamers met weelderige interieurs in Empire-stijl laten je de standaard kantoortuin snel vergeten. Dit is een locatie om nieuwe plannen te smeden, doelen aan te scherpen en écht samen te komen. Iets te vieren en zin om groot(s) uit te pakken? Huis Barnaart is ook een geweldige locatie voor jouw bedrijfspresentatie of diner in zakelijk gezelschap.

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
50
 mensen
Diner
40
 mensen
Receptie
80
 mensen
Vergadering
20
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

De Haarlemse evenementenlocatie die indruk maakt

In hartje Haarlem, aan de Nieuwe Herengracht, staat een herenhuis zoals je dat maar zelden tegenkomt. Huis Barnaart draagt de naam van welvarend koopman Willem Philip Barnaart. Hij liet het pand én de interieurs ontwerpen door de Amsterdamse stadsarchitect Abraham van der Hart, in 1804 om precies te zijn. Achter de imposante voorgevel ligt een met marmeren beklede hal die je naar de verschillende kamers brengt. Hier stap je binnen in interieurs met een bonte mix van contrasterende kleuren en modieuze en exotische elementen. Iedere kamer heeft een unieke uitstraling met karakter en is bijna een locatie an sich. Dat unieke en eigene is perfect door te voeren in jouw event: van catering tot decoratie en van ingetogen afscheid tot uitbundige bruiloft of inspirerende kwartaalmeeting.