Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
nieuw

Inspirerende vergaderruimte - en méér! - in hartje Leeuwarden

Koningsstraat 25, 8911 KV Leeuwarden, FR

Huis Van Eysinga, Leeuwarden
Dagdeel vanaf
€ 500,-
excl.
Capaciteit
60
mensen
Aantal zalen
4
Huis Van Eysinga, Leeuwarden

Staat er een belangrijke vergadering of presentatie op de planning en ben je op zoek naar een eventlocatie om niet snel te vergeten? Dan is Huis Van Eysinga de vergaderruimte in Leeuwarden waar je naar zoekt. In een sfeervolle ambiance komt de inspiratie haast als vanzelf en de perfect verzorgde lunches of borrels zijn een dikke plus. Ook is dit chique herenhuis de perfecte evenementenlocatie om in alle rust te genieten van een uitgebreid diner met zakenrelaties. Kies de ruimte die past bij het doel van jouw event: Huis Van Eysinga opent met liefde haar deuren.  

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
45
 mensen
Diner
40
 mensen
Receptie
60
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

De evenementenlocatie in Leeuwarden die je bijblijft

In hartje Leeuwarden vind je Huis Van Eysinga. En het zal je niet verrassen: dit was ooit het woonhuis van Van Eysinga. Deze Friese kantonrechter, tevens lid van de Provinciale Staten van Friesland, heeft een plaatje van een herenhuis achtergelaten, dat nu als museum te bezoeken is. Inderdaad, een museum. Maar jij kunt er ook jouw event organiseren! Stap binnen en bewonder de pronkzalen met ieder een hele eigen sfeer. Kies je voor de stijlkamer waarin het lijkt alsof je een schilderij binnenstapt of komt jouw event beter tot zijn recht in de chique zaal met gele, gouden en blauwe elementen? Dwalen door de dienstvertrekken tijdens een audiotour kan ook, als leuke break tijdens je dagprogramma. Hoor alle ins en outs over het leven toentertijd en waan je in andere tijden als je de originele historische keuken binnenstapt. Huis Van Eysinga is een evenementenlocatie vol historie en smaakvolle interieurs die je nog lang zullen bijblijven.