Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Het perfecte decor voor jouw zakelijke event

Hoogstraat 11, 3142 EA Maassluis, ZH

Gemeenlandshuis, Maassluis
Dagdeel vanaf
€ 450,-
excl.
Capaciteit
60
mensen
Aantal zalen
2
Gemeenlandshuis, Maassluis

De statige en tegelijk sfeervolle ambiance is ook het perfecte decor voor jouw zakelijke event. Kies uit een van de vergaderruimtes, want er zijn er meer - over bijzondere vergaderlocaties gesproken…, of geniet van een meergangendiner in de grote zaal. Het eersterangs uitzicht op de haven is part of the deal. Leuk detail: dit monument werd vroeger al gebruikt voor ontvangsten, bijeenkomsten en vergaderingen. Gemeenlandshuis Maassluis heet je meer dan welkom!

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
40
 mensen
Diner
40
 mensen
receptie
60
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Een prachtige evenementenlocatie met karakter

Gemeenlandshuis Maassluis werd ooit gebruikt als uitvalsbasis voor de bewaking van de o-zo-belangrijke Maasdijk. En het is de woning van de sluiswachter geweest. De hoogheemraden en de dijkgraaf hadden status, en dat is te zien. Het begint met het waanzinnige uitzicht over de haven. Eenmaal binnen vallen vooral de glas-in-lood ramen, het prachtige houtwerk en de spiraalvormige houten trap op. En dan ben je nog niet in de stijlvolle grote zaal geweest! De indrukwekkende zeventiende-eeuwse schouw en het karakteristieke plafond maken deze ruimte wel heel bijzonder. Gemeenlandshuis Maassluis brengt je terug naar vroegere tijden, en is een evenementenlocatie met alle comfort van nu. Na afloop een nachtje blijven slapen? In het souterrain is een Monument en Bed-appartement [BB1] gevestigd, met authentieke bedstede. Dat maakt de beleving hier helemaal af.

 [BB1]Linkje naar de site.

Meer over het Monument en Bed