Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een zakelijke bijeenkomst in Huis Van Brienen

Herengracht 284, 1016 BX Amsterdam, NH

Zaal Huis van Brienen
Dagdeel, vanaf
€ 575,-
excl.
Capaciteit
45
mensen
Aantal zalen
4
Zaal Huis van Brienen

Huis Van Brienen is een schitterend 18de-eeuws stadspaleis in het centrum van Amsterdam. Vroeger het statige onderkomen van baronnen en prinsessen, tegenwoordig evenementenloctie met allure. Deze bijzondere locatie biedt volop mogelijkheden: een vergadering in de eetkamer, een presentatie in de beschilderde zaal, een receptie of diner in de voorkamers. 

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
45
 mensen
Receptie
45
 mensen
Diner
30
 mensen
Vergadering
12
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Pracht en praal

Dit voorname pand aan de Amsterdamse Herengracht herbergt een weelderig beschilderde trouwzaal, sfeervolle kamers en een indrukwekkende entree. Zodra de gasten binnen komen in de marmeren hal zullen zij onder de indruk zijn van deze bijzondere locatie. Echt een plek om jouw gasten in stijl te ontvangen. Het interieur van Huis van Brienen behoort tot de top 100 van belangrijkste historische interieurs van Nederland.