Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een unieke vergaderlocatie aan de Utrechtse Heuvelrug

Hoofdstraat 89, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg, UT

Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen
Dagdeel vanaf
***
excl.
Capaciteit
120
mensen
Aantal zalen
7
Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen

Soms kom je een plek tegen waarvan je weet dat je die niet snel zal vergeten. Sparrendaal is er zo één. Dit exclusieve landgoed brengt jouw zakelijke event naar the next level. Kom samen in de erker en kijk uit op de tuin, vier een zakelijk succes in een van de rijk ingerichte ruimtes met geschilderd behang of kies voor een meergangendiner in de tuin. Van vergadering tot presentatie, congres of diner: de (vergader)ruimtes van Sparrendaal maken jouw bijeenkomst tot een onvergetelijke.

Kenmerken

Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Plasmascherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja
Muziek
Ja

Een parel van een evenementenlocatie op de Utrechtse Heuvelrug

Grote kans dat je, zodra je hier aan komt rijden, voelt dat je op een wel héél bijzondere plek bent. Midden in de bosrijke omgeving van de Utrechtste Heuvelrug ligt Sparrendaal. Dit exclusieve landgoed, dat in 1754 in opdracht van Jacob van Berck werd gebouwd, straalt in alles pracht en praal uit. Kosten noch moeite zijn gespaard om het landgoed tot een uniek exemplaar te maken. Het begint met het ruime buitenterrein, de brede bordestrap en de prachtige voorgevel. Eenmaal binnen houd het de wowfactor vast. De hal versierd met stucwerk, het interieur in rococostijl, de erker met uitzicht over de grote tuin, het fraaie terras… En niet te vergeten het prachtig geschilderde behang! Blijf kijken en je ziet de meest mooie zeegezichten en landschapsschilderingen, waarop je steeds weer iets nieuws ontdekt. De ruimtes van Sparrendaal bieden voor ieder event wat wils. Dit is een evenementenlocatie zoals je ze niet vaak tegenkomt.

Buitenplaats Sparrendaal is met zorg gerestaureerd, met smaak ingericht en wordt met liefde, plezier en vakmanschap uitgebaat door SWIJNENBURG.

Voor meer informatie kijk je op sparrendaal.nl