Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Deze locatie wordt vanaf oktober 2020 gerestaureerd

Zuidereinde 43, 1243KK s Graveland, UT

Trompenburg, 's Graveland
Dagdeel vanaf
€ 850,-
excl.
Capaciteit
49
mensen
Aantal zalen
3
Trompenburg, 's Graveland

Wat dacht je van een inspirerende meeting in een van de fraai gedecoreerde vergaderruimtes van Trompenburgh? En óf dit een bijzondere vergaderlocatie is! Kies voor een diner in de achthoekige Trompzaal als je wat te vieren hebt, verras je gezelschap met een uitgebreide buitenlunch terwijl je geniet van het uitzicht of proost op een nieuw jaar tijdens een verzorgde borrel met je collega’s. Een ding is zeker: met een zakelijk event in Trompenburgh maak je indruk. Let op: Vanaf oktober 2020 is het pand niet meer te huur vanwege de restauratie.

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
49
 mensen
Diner
49
 mensen
Receptie
49
 mensen
Vergadering
49
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Een kasteelwaardige evenementenlocatie in het mooie Gooi

In het groen van het Gooi, net buiten Hilversum, ligt een wel héél exclusieve evenementenlocatie. Stap binnen in een sprookje, het lijkt echt net alsof je hier een kasteel betreedt. De achthoekige binnenzaal is adembenemend mooi en zijn net als de plafondschilderingen van uitzonderlijke kwaliteit. Kenners vergelijken de zaal zelfs met die in Huis Ten Bosch. En dan zijn er nog de andere zalen, stuk voor stuk plekken waar het heel fijn toeven is. Ook buiten gaat het sprookjesgevoel verder. Het omringende water, de prachtige tuin, wat een ambiance. Als je met jouw event wilt uitpakken, mag je het 17de-eeuwse Trompenburgh voor geen goud missen.

Trompenburgh is eigendom van Stichting Monumenten Bezit www.monumentenbezit.nl.