Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Ontdek de inspirerende vergaderruimte en meer in Nijenburg

Kennemerstraatweg 278, 1851 BG Heiloo, NH

Buitenplaats Nijenburg, Heiloo
Dagdeel vanaf
€650
excl.
Capaciteit
45
mensen
Aantal zalen
4
Buitenplaats Nijenburg, Heiloo

Een bijzondere locatie voor jouw zakelijke event, dat kun je wel zeggen van Nijenburg. De ambiance is uniek; de combinatie van binnen- en buitenmogelijkheden geweldig. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie, uitgebreid wenst te dineren met waardevolle relaties of een succesvol kwartaal feestelijk wilt afsluiten: Nijenburg opent haar deuren voor jou en je gasten.

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
45
 mensen
Diner
35
 mensen
Receptie
45
 mensen
Boomgaard
45
 mensen
Concert
40
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Een droom van een locatie

Deze locatie in de kop van Noord-Holland is om bij weg te dromen. Al hoeft het niet bij dromen te blijven, want Nijenburg kan nu ook het decor zijn van jouw evenement. Als je aan komt rijden over de imposante oprijlaan waan je je meteen in een andere wereld. Een wereld die je terugvoert naar de 18e eeuw, toen deze idyllische buitenplaats eigendom was van de adellijke families Van Egmond van de Nijenburg en Van Foreest. Je snapt wel dat zij het hier goed toeven vonden. Want al dat omliggende land, de bossen, die romantische boomgaard, dat smaakvolle interieur…! De oude en originele keuken, de blauwe en gele kamer, het kleurrijke behang, de familieportretten: het zijn stuk voor stuk historische pareltjes die jij perfect kunt inzetten voor jouw event.