Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
nieuw

Als een uniek grachtenpand een evenementenlocatie wordt

Herengracht 170, 1016 BP Amsterdam, NH

Huis Bartolotti, Amsterdam
Prijs per dagdeel vanaf
€ 750,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
5
Huis Bartolotti, Amsterdam

Presenteer jouw nieuwste product in de voorkamer met uitzicht op de gracht, dineer in de indrukwekkende eetkamer met marmeren fontein of vergader in Huis Bartolotti’s pronkstuk: de zaal in rococostijl in het achterhuis. Het decor van deze feestelijke locatie? Blauwe zijde aan de wanden, prachtige kunst en bijzonder houtsnijwerk. Voor welk event je ook kiest: in Huis Bartolotti zit én sta je, letterlijk en figuurlijk, meer dan goed.

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
70
 mensen
Receptie
100
 mensen
Diner
60
 mensen
vergadering
20
 mensen
Concert
70
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Voel je thuis in deze evenementenlocatie vol pracht en praal

Stel je eens voor: jouw event in een van de best bewaarde grachtenpanden van Amsterdam. Ja, het kan! In en rond Huis Bartolotti, op het mooiste stukje van de grachtengordel, aan de Herengracht. Hier stap je binnen in een oase van kunst, decor, historie en rust, want de stadse drukte lijkt mijlenver weg. In dit grote, uitbundig gedecoreerde huis kun je je vergapen aan de prachtige wand- en plafondschilderingen. De historische Hollandse Renaissancestijl zorgt voor een unieke sfeer: van het marmer in de entree tot het verfijnde houtsnijwerk in de zalen. Want Bartolotti had smaak en geld. Deze schatrijke heer liet het huis omstreeks 1620 bouwen, hoogstwaarschijnlijk door de Amsterdamse stadssteenhouwer Hendrick de Keyser. Huis Bartolotti geeft je een uniek kijkje in de Nederlandse woongeschiedenis. En het mooie: ondanks de pracht en praal voel je je hier meteen ‘thuis’.