Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Trouwen in rococo-stijl: Huis Timmerman

Noordeinde 5, 1141 AE Monnickendam, NH

Trouwen in Rococo: Het Oude Raadhuis, Monnickendam
Dagdeel vanaf
€ 470,-
excl.
Capaciteit
45
mensen
Aantal zalen
2
Trouwen in Rococo: Het Oude Raadhuis, Monnickendam

Sierlijk stucwerk, verguld houtsnijwerk en grote schouwen bepalen de sfeer in Huis Timmerman te Monnickendam. Vooral de grote zaal met goudleerbehang, biedt een bijzondere ambiance voor een trouwerij in stijl.

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
40
 mensen
Diner
30
 mensen
Receptie
45
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Gracieuze rococo aan de Gouwzee

Huis Timmerman is gebouwd als woonhuis en deed vanaf 1814 dienst als raadhuis. Het beeld van de monnik, personificatie van de stad Monnickendam, werd op de fraai versierde geveltop geplaatst. De gang, het trappenhuis en twee kamers op de bel-etage zijn rijk versierd met rococo stucwerk en houtsnijwerk van zeer hoge kwaliteit. Ook de grote monumentale trap is een bijzondere blikvanger.