Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
nieuw

Trouwen in het magnifieke Huis Van Eysinga

Koningsstraat 25, 8911 KV Leeuwarden, FR

Huis Van Eysinga
Dagdeel vanaf
€ 500,-
excl.
Capaciteit
60
mensen
Aantal zalen
4
Huis Van Eysinga

Het Huis Van Eysinga is niet voor niets Museumhuis. Het is een statige, chique locatie met prachtige 18e- eeuwse stijlkamers. 

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
50
 mensen
Diner
40
 mensen
Receptie
60
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Huis Van Eysinga is nu geschikt voor huwelijken, presentaties, vergaderingen, diners en borrels. De stijlkamers die in elkaar overlopen zorgen ervoor dat iedere kamer een eigen beleving heeft. Of je nu komt voor een vergadering van 10 personen of een diner van 40 personen, het huis biedt een prachtige sfeervolle ambiance.

Magnifiek herenhuis in Lodewijk XVI-stijl

Het Huis werd gebouwd voor Frans Julius Johan van Eysinga, grietman (kantonrechter) van Doniawerstal en lid van Provinciale Staten van Friesland. Tot in de 19de eeuw was het pand in gebruik als chique woonhuis. In 1881 werd in het Huis Van Eysinga het Fries Museum geopend en tot een paar jaar geleden heeft het deze functie gehouden.