Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een trouwlocatie in Amsterdam om door een ringetje te halen

Diemerzeedijk 27, 1095 KK Amsterdam, NH

Gemeenlandshuis, Amsterdam
Dagdeel vanaf
€ 700,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
2
Gemeenlandshuis, Amsterdam

Het Gemeenlandshuis mag niet op je wensenlijst ontbreken als je op zoek bent naar een bijzondere trouwlocatie in Amsterdam. Stap niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk in het huwelijksbootje en meer aan op de eigen aanlegsteiger. Over een ‘fantastische entree maken’ gesproken! Geniet van de bewonderende blikken terwijl je je in het monumentale trappenhuis richting vrienden en familie begeeft, beloof elkaar eeuwige trouw in een van de prachtige en lichte zalen en vier de liefde met een drankje in je hand in de mooie privétuin. Deze trouwlocatie aan het water heeft alles in zich om jullie dag tot een onvergetelijke te maken.

Kenmerken

Capaciteit
Trouwen
70
 mensen
Diner
60
 mensen
receptie
100
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Toegankelijk voor minder validen
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Buiten trouwen
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Plasmascherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Een evenementenlocatie in Amsterdam die je bijblijft

Omringd door water, prominent op de Diemerzeedijk, ligt het prachtige Gemeenlandshuis. Deze locatie in Amsterdam maakt indruk. De combinatie van binnen en buiten is uniek in de hoofdstad, net als de privé-ligging op een nog onontdekt stukje hoofdstedelijke grond. Ook fijn: de A10 is heel dichtbij en is dus goed bereikbaar.

In dit statige pand uit 1727 werd ooit de Zuiderzeedijk tussen Amsterdam en Muiden beheerd; nu kun jij er brainstormen in een van de vergaderruimtes en de liefde of een bijzonder jubileum vieren. Ook afscheid nemen kan hier op intieme wijze. Vergaap je aan het houtsnijwerk rond de schouwen en het prachtige stucwerk in de grote hal, laad jezelf op in de privétuin of droom weg bij het uitzicht op het water. Het Gemeenlandshuis is een plek die je bijblijft.