Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Proost op de liefde in deze bijzondere trouwlocatie in Amsterdam

Herengracht 170, 1016 BP Amsterdam, NH

Diner in de Zaal
Dagdeel vanaf
€ 750,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
5
Diner in de Zaal

Geef elkaar het ja-woord in de smaakvolle binnentuin, dineer in de eetkamer met marmeren fontein en dans met vrienden en familie te midden van het prachtige decor in deze historische trouwlocatie. Trouw je in Huis Bartolotti, dan zeg je ‘ja’ tegen de mooiste dag van je leven.

Kenmerken

Capaciteit
Ceremonie
70
 mensen
Receptie
100
 mensen
Diner
60
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Voel je thuis in deze evenementenlocatie vol pracht en praal

Stel je eens voor: jouw event in een van de best bewaarde grachtenpanden van Amsterdam. Ja, het kan! In en rond Huis Bartolotti, op het mooiste stukje van de grachtengordel, aan de Herengracht. Hier stap je binnen in een oase van kunst, decor, historie en rust, want de stadse drukte lijkt mijlenver weg. In dit grote, uitbundig gedecoreerde huis kun je je vergapen aan de prachtige wand- en plafondschilderingen.

De historische Hollandse Renaissancestijl zorgt voor een unieke sfeer: van het marmer in de entree tot het verfijnde houtsnijwerk in de zalen. Want Bartolotti had smaak en geld. Deze schatrijke heer liet het huis omstreeks 1620 bouwen, hoogstwaarschijnlijk door de Amsterdamse stadssteenhouwer Hendrick de Keyser. Huis Bartolotti geeft je een uniek kijkje in de Nederlandse woongeschiedenis. En het mooie: ondanks de pracht en praal voel je je hier gelijk ‘thuis’.