Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
nieuw

Over bijzondere trouwlocaties in Overijssel gesproken…

Gasthuislaan 2, 8331 MX Steenwijk, OV

Villa Rams Woerthe, Steenwijk
Dagdeel vanaf
€500,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
4
Villa Rams Woerthe, Steenwijk

Ben je fan van Downton Abbey en op zoek naar een unieke trouwlocatie in Overijssel? Dan is Villa Rams Woerthe een gouden match. Al is de kans groot dat je ook voor deze plek zwicht als je nog nooit naar de populaire Britse serie hebt gekeken. Kies jouw favoriete zaal waar je jouw jawoord gaat uitspreken en een toost zal uitbrengen. Wordt het de jugendstilkamer met groen en bordeaux of toch de serre? Bij lekker weer is een borrel buiten uiteraard mogelijk. Kies je voor Villa Rams Woerthe, dan ga je voor een dag met een gouden en sprookjesachtig randje.  

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
45
 mensen
Diner
60
 mensen
Receptie
100
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Toegankelijk voor minder validen
Ja
Buiten trouwen
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Een evenementenlocatie à la Downtown Abbey

Als je de groene poort nadert overvalt je een sprookjesgevoel. Aan het einde van de oprijlaan lonkt de jugendstilvilla, die in 1899 werd gebouwd in opdracht van de schatrijke houthandelaar Jan Hendrik Tromp Meester. De bouwers van het Concertgebouw in Amsterdam waren verantwoordelijk voor het ontwerp. Dat kón dus niet anders dan een wel heel bijzondere plek worden. Eenmaal binnen vergaap je je aan de wandschilderingen, enorme schouwen en het prachtig gebrandschilderd glas. Minstens zo mooi: de plafonds van papier-maché. De villa is een schoolvoorbeeld van de Nederlandse variant van de Jugendstil, maar bovenal een evenementenlocatie die je bijblijft.

De catering in Rams Woerthe wordt verzorgt door Bovenmeester uit Steenwijk. Website: www.bovenmeestersteenwijk.nl