Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Onvergetelijke trouwdag op buitenplaats Trompenburgh

Zuidereinde 43, 1243KK s Graveland, UT

Trompenburg, 's Graveland
Dagdeel vanaf
850
excl.
Capaciteit
49
mensen
Aantal zalen
3
Trompenburg, 's Graveland

Met het 17de-eeuwse Trompenburgh heeft ’t Gooi er een prachtige trouwlocatie bij. Deze bijzondere historische locatie is omringd door water en heeft uitzicht op een prachtige tuin.  De fraai gedecoreerde, achthoekige Trompzaal is een romantische ambiance om elkaar het ja-woord te geven.

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
49
 mensen
Diner
49
 mensen
Receptie
49
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Buiten trouwen
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Bij mooi weer is de tuin dé plek voor een toost met bubbels en het aansnijden van de bruidstaart. Tijdens een zomerse bruiloft kunnen de receptie en het diner ook buiten plaatsvinden. Bovendien kan in de prachtige zalen een heerlijk diner of een borrel worden georganiseerd. 
 
Trompenburgh is een prachtige locatie die garant staat voor een waar sprookjeshuwelijk.
Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op. Wij denken graag met jullie mee om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken.

Trompenburgh is in eigendom van Stichting Monumenten Bezit www.monumentenbezit.nl.