Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Deze trouwlocatie wordt vanaf oktober 2020 gerestaureerd

Zuidereinde 43, 1243KK s Graveland, UT

Trompenburg, 's Graveland
Dagdeel vanaf
850
excl.
Capaciteit
49
mensen
Aantal zalen
3
Trompenburg, 's Graveland

Trompenburgh is de perfecte plek om elkaar eeuwige trouw te beloven. Toost in de tuin met bubbels en snij samen jullie bruidstaart aan. In de zomer kan je elkaar zelfs buiten het jawoord geven, om vervolgens heerlijk te borrelen en met intimi aan lange tafels te dineren, omringd door het mooie groen en water. Als je op zoek bent naar een bijzondere trouwlocatie waar je zowel binnen als buiten, aan het water, kunt genieten, teken dan voor een sprookjeshuwelijk in het adembenemend mooie Trompenburgh. Let op: Vanaf oktober 2020 is het pand niet meer te huur vanwege de restauratie.

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
49
 mensen
Diner
49
 mensen
Receptie
49
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Buiten trouwen
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Een kasteelwaardige evenementenlocatie in het mooie Gooi

In het groen van het Gooi, net buiten Hilversum, ligt een wel héél exclusieve evenementenlocatie.  Stap binnen in een sprookje, het lijkt echt net alsof je hier een kasteel betreedt. De achthoekige binnenzaal is adembenemend mooi. Kijk eens naar die plafondschilderingen van uitzonderlijke kwaliteit. Kenners vergelijken de zaal zelfs met die in Huis Ten Bosch. En dan zijn er nog de andere zalen, stuk voor stuk plekken waar het heel fijn toeven is. Ook buiten gaat het sprookjesgevoel verder. Het omringende water, de prachtige tuin, wat een ambiance. Als je met jouw event wilt uitpakken, mag je het 17de-eeuwse Trompenburgh voor geen goud missen.

Trompenburgh is eigendom van Stichting Monumenten Bezit www.monumentenbezit.nl.