Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
nieuw

Huis Van Eysinga: een bijzondere trouwlocatie in Leeuwarden

Koningsstraat 25, 8911 KV Leeuwarden, FR

Huis Van Eysinga
Dagdeel vanaf
€ 500,-
excl.
Capaciteit
60
mensen
Aantal zalen
4
Huis Van Eysinga

De verschillende ruimtes vol rijke historische details zijn ware plaatjes. Ze vormen het perfecte decor voor een dag om nooit te vergeten. Beloof elkaar eeuwige trouw in een kamer naar keuze, proost op de liefde en omring jezelf met familie en vrienden tijdens een heerlijk diner in de stijlvolle eetkamer. Je hoeft alleen maar te genieten, Huis Van Eysinga zorgt voor de rest.  

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
50
 mensen
Diner
40
 mensen
Receptie
60
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

De evenementenlocatie in Leeuwarden die je bijblijft

In hartje Leeuwarden vind je Huis Van Eysinga. En het zal je niet verrassen: dit was ooit het woonhuis van Van Eysinga. Deze Friese kantonrechter, tevens lid van de Provinciale Staten van Friesland, heeft een plaatje van een herenhuis achtergelaten, dat nu als museum te bezoeken is. Inderdaad, een museum. Maar jij kunt er ook jouw event organiseren! Stap binnen en bewonder de pronkzalen met ieder een hele eigen sfeer. Kies je voor de stijlkamer waarin het lijkt alsof je een schilderij binnenstapt of komt jouw event beter tot zijn recht in de chique zaal met gele, gouden en blauwe elementen? Dwalen door de dienstvertrekken tijdens een audiotour kan ook, als leuke break tijdens je dagprogramma. Hoor alle ins en outs over het leven toentertijd en waan je in andere tijden als je de originele historische keuken binnenstapt. Huis Van Eysinga is een evenementenlocatie vol historie en smaakvolle interieurs die je nog lang zullen bijblijven.