Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Huis van Brienen: trouwen in een grandioos grachtenpand

Herengracht 284, 1016 BX Amsterdam, NH

Zaal Huis van Brienen
Dagdeel, vanaf
€ 575,-
excl.
Capaciteit
45
mensen
Aantal zalen
4
Zaal Huis van Brienen

Huis Van Brienen is een grandioos 18de-eeuws grachtenpand in het centrum van Amsterdam. Vroeger het statige onderkomen van baronnen en prinsessen, tegenwoordig een trouwlocatie met allure. Deze bijzondere locatie biedt volop mogelijkheden: de trouwceremonie in de beschilderde zaal, een receptie in de voorkamer en een diner in de eetkamer. Wij denken graag met jullie mee. Kortom: een juweel van een locatie.

Kenmerken

Capaciteit
Trouweceremonie
45
 mensen
Receptie
45
 mensen
Diner
30
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Pracht en praal

Dit voorname pand aan de Amsterdamse Herengracht herbergt een weelderig beschilderde trouwzaal, sfeervolle kamers en een indrukwekkende entree. Het interieur van Huis van Brienen behoort tot de top 100 van belangrijkste historische interieurs van Nederland.