Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Huis Timmerman: een bijzondere trouwlocatie in Noord-Holland

Noordeinde 5, 1141 AE Monnickendam, NH

Trouwen in Rococo: Het Oude Raadhuis, Monnickendam
Dagdeel vanaf
€ 470,-
excl.
Capaciteit
45
mensen
Aantal zalen
2
Trouwen in Rococo: Het Oude Raadhuis, Monnickendam

Zoek je naar een unieke trouwlocatie, dan wil je Huis Timmerman niet missen. Maak een onvergetelijke entree terwijl je onder de bewonderende blikken van je liefste familie en vrienden de monumentale trap afdaalt. Geef elkaar het jawoord in de romantische goudleerkamer en vier de liefde terwijl je geniet van lekker eten en drinken. Huis Timmerman zorgt voor het gouden randje op de mooiste dag van je leven.

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
40
 mensen
Diner
30
 mensen
Receptie
45
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

De bijzondere evenementenlocatie in Monnickendam

Stap binnen in Huis Timmerman en verwonder je over deze prachtige evenementenlocatie. Ooit was het een woonhuis; vanaf 1815 deed Huis Timmerman dienst als raadhuis. Dat zie je onder andere terug aan de o-zo-fraaie geveltop met een beeld van de monnik, de personificatie van het Noord-Hollandse Monnickendam. Het rococo-stucwerk, het vergulde houtsnijwerk en de grote schouwen zorgen voor instant sfeer en klasse. Niet te missen is de grote monumentale trap: de onbetwiste blikvanger, al doet de grote zaal met behang van goudleer er niet voor onder. Huis Timmerman is een locatie waar je geweest wilt zijn.