Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Trouwen in het schitterende Huis Lambert Van Meerten

Oude Delft 199, 2611 HD Delft, ZH

Huis Lambert van Meerten, Delft
Dagdeel vanaf
€ 475,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
4
Huis Lambert van Meerten, Delft

Aan de oude Delft vind je Huis Lambert van Meerten. Het heeft bijzondere details, zoals prachtige lambriseringen, glas-in-lood, een indrukwekkend trappenhuis, een mozaïekvloer en een opvallende natuurstenen gevel. Door het hele huis heeft de bouwer, Lambert van Meerten bijzondere historische bouwfragmenten verwerkt, waardoor iedere ruimte zijn eigen sfeer heeft en volop mogelijkheden biedt. Denk bijvoorbeeld aan een ceremonie in de schitterende hal met aansluitend een receptie en/of een diner met uitzicht op de tuin.

Kenmerken

Capaciteit
ceremonie
60
 mensen
diner
50
 mensen
receptie
100
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Trouwen in een museum

Lambert van Meerten liet in 1892 zijn droomhuis bouwen aan de Oude Delft in Delft. Hij was een verwoed verzamelaar van bouwfragmenten, Delfts aardewerk en meubilair, kortom een 19e-eeuwse 'connaisseur' met interesse voor de Gouden Eeuw. Zijn collectie kreeg zo'n omvang dat het idee ontstond een huis te bouwen, waar in 'Oud Hollandse' interieurs de collectie werd ingepast. Nog steeds is dit huis een lust voor het oog. Het is tegenwoordig een mooie plek om te trouwen, midden in het centrum van Delft. In het komende jaar wordt Huis Lambert van Meerten ingericht als Museumhuis.