Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een bijzondere trouwlocatie waar je zelfs kunt overnachten

Hoogstraat 11, 3142 EA Maassluis, ZH

Gemeenlandshuis, Maassluis
Dagdeel vanaf
€ 450,-
excl.
Capaciteit
60
mensen
Aantal zalen
1
Gemeenlandshuis, Maassluis

Een huwelijksnacht in een monument? In Gemeenlandshuis Maassluis wordt het werkelijkheid! Maar eerst is het tijd om elkaar de ringen om te schuiven en te proosten op de liefde, terwijl je uitkijkt over de haven. En wat dacht je van de allermooiste plaatjes schieten bij het pronkstuk van het pand; de indrukwekkende spiraalvormige houten trap in de hal? Gemeenlandshuis Maassluis is een wel heel bijzondere trouwlocatie in Zuid-Holland waar jullie de mooiste dag van jullie leven meemaken.

Kenmerken

Capaciteit
trouwen
40
 mensen
Diner
40
 mensen
receptie
60
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Een prachtige evenementenlocatie met karakter

Gemeenlandshuis Maassluis werd ooit gebruikt als uitvalsbasis voor de bewaking van de o-zo-belangrijke Maasdijk. En het is de woning van de sluiswachter geweest. De hoogheemraden en de dijkgraaf hadden status, en dat is te zien. Het begint met het waanzinnige uitzicht over de haven. Eenmaal binnen vallen vooral de glas-in-lood ramen, het prachtige houtwerk en de spiraalvormige houten trap op. En dan ben je nog niet in de stijlvolle grote zaal geweest! De indrukwekkende zeventiende-eeuwse schouw en het karakteristieke plafond maken deze ruimte wel heel bijzonder. Gemeenlandshuis Maassluis brengt je terug naar vroegere tijden, en is een evenementlocatie met alle comfort van nu. Na afloop een nachtje blijven slapen? In het souterrain is een Monument en Bed-appartement [BB1] gevestigd, met authentieke bedstede. Dat maakt de beleving hier helemaal af.

 [BB1]Linkje naar de site.

Meer over het Monument en Bed