Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een sprookjesachtig huwelijk in Huis Barnaart

Nieuwe Gracht 7, 2011 NB Haarlem, NH

Huis Barnaard, Haarlem
Dagdeel vanaf
800
excl.
Capaciteit
80
mensen
Aantal zalen
5
Huis Barnaard, Haarlem

Zoek je een bijzondere trouwlocatie in het centrum van Haarlem? Vier je mooiste dag in Huis Barnaart, een prachtig herenhuis naar een ontwerp van Abraham van der Hart. De rijk gedecoreerde kamers hebben allemaal een eigen karakter en zijn even sfeervol. Kies jouw favoriet voor een ceremonie, receptie of een diner.

Kenmerken

Capaciteit
Receptie
80
 mensen
Diner
60
 mensen
Ceremonie
70
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Parel in het centrum van Haarlem

Achter de imposante voorgevel van het huis vindt u een rijk gedecoreerd interieur in Empire-stijl. Via de bordestrap komt u binnen in de hal van de beletage. Vanuit de met marmer beklede hal zijn drie spectaculaire ontvangstvertrekken te bereiken: de marmerzaal, de Etrurische kamer en de dagelijkse eetkamer.

Een Neoclassicistisch ontwerp

Dit prachtige herenhuis aan de Nieuwe Gracht werd gebouwd door de rijke koopman Willem Philip Barnaart. Hij liet het pand en de interieurs in 1804 ontwerpen door de Amsterdamse stadsarchitect Abraham van der Hart. De interieurs, in de voor die tijd modieuze, kleurrijke en exotische Empire-stijl tekende hij eveneens.