Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een sprookje van een trouwlocatie in Utrecht

Hoofdstraat 89, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg, UT

Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen
Dagdeel vanaf
***
excl.
Capaciteit
150
mensen
Aantal zalen
7
Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen

Staat een landgoed hoog op je lijstje met eventuele trouwlocaties? Sparrendaal is een wel heel bijzondere trouwlocatie. Alles ademt hier romantiek en historie. De prachtige ruimtes, ingericht in rococostijl, zijn meer dan Instawaardig en dan hebben we het nog niet eens over de mogelijkheden buíten gehad. Wat dacht je van een ceremonie in de tuin of een toost op de liefde op het mooie terras? Wees welkom in Sparrendaal en waan je in een sprookje waar jij de onbetwiste prins(es) bent.

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
100
 mensen
Diner
80
 mensen
Receptie
150
 mensen
Feest
120
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Buiten trouwen
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Plasmascherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja
Muziek
Ja

Een parel van een evenementenlocatie op de Utrechtse Heuvelrug

Grote kans dat je, zodra je hier aan komt rijden, voelt dat je op een wel héél bijzondere plek bent. Midden in de bosrijke omgeving van de Utrechtste Heuvelrug ligt Sparrendaal. Dit exclusieve landgoed, dat in 1754 in opdracht van Jacob van Berck werd gebouwd, straalt in alles pracht en praal uit. Kosten noch moeite zijn gespaard om het landgoed tot een uniek exemplaar te maken. Het begint met het ruime buitenterrein, de brede bordestrap en de prachtige voorgevel. 
Vergaap je verder aan de hal die versierd is met stucwerk, het interieur in rococostijl, de erker met uitzicht over de grote tuin, het fraaie terras… En niet te vergeten het prachtig geschilderde behang! Blijf kijken en je ziet de meest mooie zeegezichten en landschapsschilderingen, waarop je steeds weer iets nieuws ontdekt. De ruimtes van Sparrendaal bieden voor ieder event wat wils. Dit is een evenementenlocatie zoals je ze niet vaak tegenkomt.

Voor meer informatie kijk je op sparrendaal.nl