Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een onontdekte trouwlocatie in hartje Amsterdam

Herengracht 284, 1016 BX Amsterdam, NH

Zaal Huis van Brienen
Dagdeel, vanaf
€ 575,-
excl.
Capaciteit
45
mensen
Aantal zalen
4
Zaal Huis van Brienen

Beleef een bijzondere trouwceremonie in de beschilderde zaal, proost op de liefde met vrienden en familie in de voorkamer en geniet van een fantastisch diner in de prachtige eetkamer. Huis Van Brienen is een nog onontdekte trouwlocatie in het centrum van Amsterdam. De pracht en praal zorgen samen met het warme en huiselijke voor een geweldige sfeer, met jou en je aanstaande als stralend middelpunt.

Kenmerken

Capaciteit
Trouweceremonie
45
 mensen
Receptie
45
 mensen
Diner
30
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Een parel van een evenementenlocatie waar alles samenkomt

Welkom in een parel van een evenementenlocatie aan de Amsterdamse Herengracht. Het 18de eeuwse grachtenpand Huis Van Brienen was vroeger het onderkomen van baronnen en prinsessen; nu is het de plek voor jou en je gasten. Stap binnen in de marmeren hal en dompel jezelf onder in de weelde uit vervlogen tijden. Het interieur van Huis Van Brienen behoort tot de top 100 van belangrijke historische interieurs van Nederland. En eenmaal binnen snap je meteen waarom! Van uitbundig versierde plafonds en muren vol goud en kleur tot originele 18de-eeuwse stoelen en smaakvolle lampen: dit is een pand zoals je ze maar zelden tegenkomt. Van een romantische bruiloft tot een feestelijke receptie of inspirerende vergadering: in Huis Van Brienen komen allure, huiselijkheid en historie op een onvergetelijke manier samen.