Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

De dag van je leven in deze unieke trouwlocatie in Noord-Holland

Rijksweg 136, 1981 LD Velsen-zuid, NH

Buitenplaats Beeckestijn, Velsen-Zuid
Dagdeel vanaf
€ 600,-
excl.
Capaciteit
150
mensen
Aantal zalen
4
Buitenplaats Beeckestijn, Velsen-Zuid

Geef elkaar het ja-woord in de weelderige tuin of in een van de smaakvolle stijlkamers van het hoofdhuis. Dat levert niet alleen prachtplaatjes op, maar ook waardevolle herinneringen. Beeckestijn is een unieke trouwlocatie in Noord-Holland. De entourage is o-zo-romantisch en de mogelijkheden, zowel binnen als buiten, zijn enorm divers. Op zoek naar een trouwlocatie buiten, of gewoon een bijzondere trouwplek voor dé dag van je leven? Beeckestijn maakt je verwachtingen waar.

Kenmerken

Capaciteit
Ceremonie
120
 mensen
Diner
100
 mensen
receptie
150
 mensen
feest
150
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Buiten trouwen
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Muziek
Ja

Een evenementenlocatie die onbetwiste indruk maakt

Beeckestijn, gelegen aan de duinranden van Kennemerland, is een van de weinige 18e-eeuwse buitenverblijven die in zijn geheel bewaard zijn blijven. Na de Tweede Wereldoorlog is het gered van de sloop. Het is een prachtig voorbeeld van de cultuur van de Hollandse buitenplaats. Het unieke zit ‘m ook in de combinatie van de interieurs met de omliggende tuinen en parken.

Eenmaal binnen heb je in de marmeren entree en hal een fantastisch doorkijkje naar de fontein. Vergader in het gracieuze hoofdhuis, feest tot in de late uurtjes in het zuidelijke koetshuis, wandel door de historische Franse en Engelse landschapstuin of neem afscheid van iemand waar je om geeft in dit warme decor... In Beeckestijn vind je tig mogelijkheden om jouw gebeurtenis tot een onvergetelijke te maken.