Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Bijzonder trouwen op Buitenplaats Beeckestijn

Rijksweg 136, 1981 LD Velsen-zuid, NH

Buitenplaats Beeckestijn, Velsen-Zuid
Dagdeel vanaf
€ 600,-
excl.
Capaciteit
150
mensen
Aantal zalen
4
Buitenplaats Beeckestijn, Velsen-Zuid

Buitenplaats Beeckestijn bestaat uit een royaal 17de eeuws hoofdhuis dat in de 18de eeuw verder werd uitgebreid en verfraaid. De stijlkamers in dit hoofdhuis zijn geschikt voor intieme diners, recepties of de trouwplechtigheid zelf . Het zuidelijk koetshuis is uitermate geschikt voor een huwelijksceremonie, met aansluitend een huwelijksfeest, receptie of een feestelijk diner. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 150 personen. De uitgestrekte tuinen met hun kronkelende paadjes en romantische waterpartijen zijn een dankbaar decor voor een geslaagde fotoreportage. Bij mooi weer kunnen jullie ook buiten trouwen!

Kenmerken

Capaciteit
Ceremonie
120
 mensen
Diner
100
 mensen
receptie
150
 mensen
feest
150
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Buiten trouwen
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja
Muziek
Ja

Weelderige tuinen

Buitenplaats Beeckestijn is een schitterend 18de eeuws landgoed. Van de vele historische buitenverblijven aan de duinranden van Kennemerland, is Beeckestijn één van de weinige die in zijn geheel bewaard is gebleven. Een prachtig voorbeeld van de cultuur van de Hollandse buitenplaats. Ook de omliggende tuinen en parken zijn een lust voor het oog, samen vormen ze één van de belangrijkste historische tuinen van ons land. Zowel het koetshuis als de stijlkamers van het hoofdhuis bieden een bijzondere romantische entourage voor een onvergetelijk trouwfeest.