Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Huis Bartolotti: een plek die past bij een bijzonder persoonlijk afscheid

Herengracht 170, 1016 BP Amsterdam, NH

De Zaal
Per dagdeel, vanaf
€ 750,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
5
De Zaal

Huis Bartolotti straalt niet alleen rust en elegantie uit, maar voelt ook warm en familiair aan. Dankzij de verschillende zalen, die tijdens de bijeenkomst allemaal tot jouw beschikking staan, kun je een afscheid op zo’n manier vormgeven die bij de overledene en zijn of haar dierbaren past. Van een bijeenkomst met uitzicht op de gracht tot een samenzijn aan de mooie tuinzijde: Huis Bartolotti is een bijzondere locatie voor een persoonlijk afscheid.

Kenmerken

Capaciteit
Afscheidsceremonie
70
 mensen
Receptie
100
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Voel je thuis in deze evenementlocatie vol pracht en praal

Stel je eens voor: jouw event in een van de best bewaarde grachtenpanden van Amsterdam. Ja, het kan! In en rond Huis Bartolotti, op het mooiste stukje van de grachtengordel, aan de Herengracht. Hier stap je binnen in een oase van kunst, decor, historie en rust, want de stadse drukte lijkt mijlenver weg. In dit grote, uitbundig gedecoreerde huis kun je je vergapen aan de prachtige wand- en plafondschilderingen. De historische Hollandse Renaissancestijl zorgt voor een unieke sfeer: van het marmer in de entree tot het verfijnde houtsnijwerk in de zalen. Want Bartolotti had smaak en geld. Deze schatrijke heer liet het huis omstreeks 1620 bouwen, hoogstwaarschijnlijk door de Amsterdamse stadssteenhouwer Hendrick de Keyser. Huis Bartolotti geeft je een uniek kijkje in de Nederlandse woongeschiedenis. En het mooie: ondanks de pracht en praal voel je je hier meteen ‘thuis’.