Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Huis Barnaart als decor voor een persoonlijke afscheid

Nieuwe Gracht 7, 2011 NB Haarlem, NH

Huis Barnaard, Haarlem
Dagdeel vanaf
€ 800,-
excl.
Capaciteit
80
mensen
Aantal zalen
3
Huis Barnaard, Haarlem

Huis Barnaart uniek is meer dan alleen een plek met een rijke, kleurrijke historie en dito interieur. Het is ook een locatie waar je op een mooie manier een persoonlijk en waardig afscheid kunt organiseren. De prachtig gedecoreerde kamers hebben allemaal een eigen karakter, maar hebben met elkaar gemeen dat ze sfeervol en intiem aanvoelen. Zo is er altijd wel een ruimte die past bij jouw wensen en die van de overledene.

Kenmerken

Capaciteit
Afscheidsceremonie
50
 mensen
receptie
80
 mensen
Diner
40
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Plasmascherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

De Haarlemse evenementenlocatie die indruk maakt

In hartje Haarlem, aan de Nieuwe Herengracht, staat een herenhuis zoals je dat maar zelden tegenkomt. Huis Barnaart draagt de naam van welvarend koopman Willem Philip Barnaart. Hij liet het pand én de interieurs ontwerpen door de Amsterdamse stadsarchitect Abraham van der Hart, in 1804 om precies te zijn. Achter de imposante voorgevel ligt een met marmeren beklede hal die je naar de verschillende kamers brengt. Hier stap je binnen in interieurs met een bonte mix van contrasterende kleuren en modieuze en exotische elementen. Iedere kamer heeft een unieke uitstraling met karakter en is bijna een locatie an sich. Dat unieke en eigene is perfect door te voeren in jouw event: van catering tot decoratie en van ingetogen afscheid tot uitbundige bruiloft of inspirerende kwartaalmeeting.