Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een waardig afscheid in Huis Lambert Van Meerten

Oude Delft 199, 2611 HD Delft, ZH

Huis van Meerten
Dagdeel vanaf
€ 475,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
4
Huis van Meerten

Huis Lambert Van Meerten is meer dan alleen een plek met een rijke historie en interieur. Het is ook een locatie waar je een persoonlijk en waardig afscheid kunt organiseren. De verschillende ruimtes, met ieder een eigen karakter, hebben met elkaar gemeen dat ze statig en tegelijkertijd warm en intiem aanvoelen. Kies voor een afscheidsceremonie in de hal, met aansluitend een receptie met uitzicht op de tuin, of ga voor een ceremonie in een van de andere vertrekken. Er zijn volop mogelijkheden, we leggen ze graag aan je voor.

Kenmerken

Capaciteit
Afscheidsceremonie
50
 mensen
Receptie
100
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Als een 19de-eeuws droomhuis een evenementenlocatie wordt

Midden in het centrum van Delft staat Huis Lambert Van Meerten. Dit bijzondere herenhuis draagt de naam van een fanatieke verzamelaar van bouwfragmenten, Delfts aardewerk en meubilair. En dat is te zien. Stap binnen en verbaas je over de hoeveelheid licht, de gigantische hal en over het feit dat echt óveral wat te zien is. Van historische bouwfragmenten tot een indrukwekkende mozaïekvloer, prachtig glas-in-lood of de opvallende gevel van natuursteen. Dit droomhuis, dat Lambert van Meerten in 1892 voor zichzelf liet bouwen, is een evenementenlocatie waar je u tegen zegt. Statig en warm tegelijk. Ook fijn: de verschillende ruimtes hebben ieder een hele eigen sfeer.