Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een memorabel afscheid in Beeckestijn

Rijksweg 136, 1981 LD Velsen-zuid, NH

Buitenplaats Beeckestijn, Velsen-Zuid
Dagdeel vanaf
€ 600,-
excl.
Capaciteit
150
mensen
Aantal zalen
4
Buitenplaats Beeckestijn, Velsen-Zuid

De bosrijke omgeving en de prachtige tuinen maken Beeckestijn, samen met de stijlvolle binnenruimtes, tot een bijzondere uitvaartlocatie voor een memorabel afscheid. Organiseer een afscheidsceremonie in het koetshuis, kijk uit over de bossen en haal na afloop herinneringen met elkaar op tijdens een wandeling door de historische en indrukwekkende tuinen.

Kenmerken

Capaciteit
Afscheidsceremonie
120
 mensen
Receptie
150
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Toegankelijk voor minder validen
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja
Muziek
Ja

Een evenementenlocatie die onbetwiste indruk maakt

Beeckestijn, gelegen aan de duinranden van Kennemerland, is een van de weinige 18e-eeuwse buitenverblijven die in zijn geheel bewaard zijn blijven. Het is een prachtig voorbeeld van de cultuur van de Hollandse buitenplaats. Het unieke is de combinatie van de interieurs met de omliggende tuinen en parken.

Eenmaal binnen heb je in de marmeren entree en hal een fantastisch doorkijkje naar de fontein. Vergader in het gracieuze hoofdhuis, feest tot in de late uurtjes in het zuidelijke koetshuis, wandel door de historische Franse en Engelse landschapstuin of neem afscheid van iemand waar je om geeft in dit warme decor.