Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een bijzondere begrafenis in Huis Barnaart

Nieuwe Gracht 7, 2011 NB Haarlem, NH

Huis Barnaard, Haarlem
Dagdeel vanaf
€ 800,-
excl.
Capaciteit
80
mensen
Aantal zalen
3
Huis Barnaard, Haarlem

Een bijzondere locatie in het centrum van Haarlem: Huis Barnaart is een prachtig herenhuis naar een ontwerp van Abraham van der Hart. De rijk gedecoreerde kamers hebben allemaal een eigen karakter en zijn erg sfeervol en intiem. Een bijzondere locatie voor een persoonlijk afscheid.

Kenmerken

Capaciteit
Afscheidsceremonie
70
 mensen
receptie
80
 mensen
Diner
60
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Plasmascherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Parel in het centrum van Haarlem

Achter de imposante voorgevel van het huis vind je een rijk gedecoreerd interieur in Empire-stijl. Via de bordestrap kom je binnen in de hal van de beletage. Vanuit de met marmer beklede hal zijn drie spectaculaire ontvangstvertrekken te bereiken: de Etrurische zaal, de Gouden salon, de Marmerzaal en de Dagelijkse eetkamer.