Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?
nieuw

Villa Rams Woerthe als bijzondere uitvaartlocatie

Gasthuislaan 2, 8331 MX Steenwijk, OV

Rams Woerthe, Steenwijk
Dagdeel vanaf
€500
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
4
Rams Woerthe, Steenwijk

Villa Rams Woerthe is een uitgelezen plek voor een persoonlijk afscheid. De combinatie van het huiselijke en majestueuze geeft een warme sfeer en de ligging in het park zorgt voor een prettige rust. Kies voor een ceremonie in een van de stijl- en sfeervolle binnenruimtes en kom na afloop samen in de tuin om herinneringen op te halen. In Villa Rams Woerthe kun je een afscheid helemaal naar wens, en passend bij de overledene, vormgeven.

Kenmerken

Capaciteit
Ceremonie
45
 mensen
Diner
80
 mensen
Receptie
100
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Toegankelijk voor minder validen
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Een evenementenlocatie à la Downtown Abbey

Als je de groene poort nadert overvalt je een sprookjesgevoel. Aan het einde van de oprijlaan lonkt de jugendstilvilla, die in 1899 werd gebouwd in opdracht van de schatrijke houthandelaar Jan Hendrik Tromp Meester. De bouwers van het Concertgebouw in Amsterdam waren verantwoordelijk voor het ontwerp. Dat kón dus niet anders dan een wel heel bijzondere plek worden. Eenmaal binnen kun je je vergapen aan de wandschilderingen, enorme schouwen en het prachtig gebrandschilderd glas. Minstens zo mooi: de plafonds van papier-maché. De villa is een schoolvoorbeeld van de Nederlandse variant van de Jugendstil, maar bovenal een evenementenlocatie die je bijblijft.

De catering in Rams Woerthe wordt verzorgt door Bovenmeester uit Steenwijk. Website: www.bovenmeestersteenwijk.nl