Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Een bijzondere uitvaartlocatie omringd door water

Diemerzeedijk 27, 1095 KK Amsterdam, NH

Gemeenlandshuis, Amsterdam
Dagdeel vanaf
€ 700,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal zalen
2
Gemeenlandshuis, Amsterdam

Het Gemeenlandshuis is een rustpunt in Amsterdam. Dat maakt de locatie tot een bijzondere uitvaartplek voor een mooi en passend afscheid. De zalen in het huis hebben een warme uitstraling en de eigen tuin is een prachtige en rustgevende plek om na afloop te rouwen of mooie herinneringen op te halen. Omdat het Gemeenlandshuis omringd is door water en een eigen aanlegsteiger heeft, is het ook mogelijk om aan te komen of te vertrekken met een eigen boot.

Kenmerken

Capaciteit
ceremonie
70
 mensen
Diner
80
 mensen
receptie
100
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Toegankelijk voor minder validen
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Plasmascherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja
Muziek
Ja

Een evenementenlocatie in Amsterdam die je bijblijft

Omringd door water, prominent op de Diemerzeedijk, ligt het prachtige Gemeenlandshuis. Deze locatie in Amsterdam maakt indruk. De combinatie van binnen en buiten is uniek in de hoofdstad, net als de privé-ligging op een nog onontdekt stukje hoofdstedelijke grond. Ook fijn, de A10 is heel dichtbij, dus het is goed bereikbaar. 

In dit statige pand uit 1727 werd ooit de Zuiderzeedijk tussen Amsterdam en Muiden beheerd; nu kun jij er brainstormen in een van de vergaderruimtes en de liefde of een bijzonder jubileum vieren. Ook afscheid nemen kan hier op intieme wijze. Vergaap je aan het houtsnijwerk rond de schouwen en het prachtige stucwerk in de grote hal, laad jezelf op in de privétuin of droom weg bij het uitzicht op het water. Het Gemeenlandshuis is een plek die je bijblijft.