Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Rouwen

Wil je op een bijzondere locatie afscheid nemen van jouw geliefde?

Van klassieke grachtenpanden tot idyllische en intieme buitenplaatsen: Hendrick de Keyser heeft een prachtig palet aan locaties voor een waardevol en memorabel afscheid.

Wij helpen graag om je te ontzien in de planning van deze emotionele en bijzondere dag, zodat jij je kunt richten op de zaken die van belang zijn; het afscheid, de gasten en de laatste woorden. Wij regelen de locatie, catering en alle andere praktische activiteiten.

Voor elke bijeenkomst geldt dat het decor en de atmosfeer van belang zijn voor de beleving. Voor een afscheidsceremonie telt dat nog meer. We begrijpen dat en helpen je graag met de zoektocht naar de gepaste locatie voor het afscheid van jouw dierbare.

Een afscheid op Buitenplaats Beeckestijn