Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Online evenementen

Online en hybride evenementen zijn een goede manier om met elkaar in verbinding te blijven in coronatijd. Wil je er iets bijzonders van maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

De bijzondere locaties van Vereniging Hendrick de Keyser zijn een klasse apart. Vanwege de rijk uitgevoerde interieurs hebben onze ruimtes weinig extra aankleding nodig en kun je direct aan de slag. Onze partner Eventfabriek regelt de techniek en ons ervaren team zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Met de juiste apparatuur en vakmensen creëren wij een professionele tv-uitzending voor jouw online deelnemers. Samen bespreken we je wensen, en werken we ze uit tot een realistisch plan. 

Streamen zonder zorgen

Uiteraard werken we volgens de richtlijnen van het RIVM. We nemen hierbij de maatregelen in acht en werken geheel coronaproof.

Een locatie die (al 300 jaar) met zijn tijd mee gaat

Denk bijvoorbeeld aan het Gemeenlandshuis in Amsterdam: een van de locaties van Vereniging Hendrick de Keyser die uitermate geschikt is om online evenementen te organiseren. 

Het is een 300 jaar oud gebouw met een bijzonder interieur; een unieke locatie die helemaal met zijn tijd meegaat. Je kon op deze locatie al vergaderen en dineren. Maar tegenwoordig kunnen hier ook online evenementen worden georganiseerd. 

Het perfecte plaatje voor een hybride evenement

Wil je een hybride evenement organiseren? Dan hebben we ook de perfecte locatie voor jou. Wat dacht je van Huis Hodshon in Haarlem? Dit huis heeft uitzicht op het historische centrum van Haarlem. De fraai gedecoreerde aula uit 1920 is gebouwd als vergaderruimte. Het is ruim van opzet waardoor het uitermate geschikt is voor een hybride event waarbij publiek voor een deel echt aanwezig is en de rest online meekijkt. 

Het decor en de uitstraling is uniek. Huis Hodshon wordt al meer dan 100 jaar gebruikt voor evenementen en het heeft door het rijke decor weinig extra aankleding nodig. Vanwege de grootte van deze aula, is een combinatie tussen en on- en offline events heel goed mogelijk.

Ben jij voor jouw evenement op zoek naar een bijzondere locatie met een unieke uitstraling?

We denken graag met je mee bij het organiseren van jouw perfecte evenement. Er is een breed scala van mogelijkheden. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om voor jouw evenement de gasten te verdelen over meerdere locaties. Technisch worden onze locaties dan met elkaar verbonden zodat jouw gasten allemaal hetzelfde evenement bijwonen.

Neem voor het Gemeenlandshuis, Huis Hodshon óf een van onze andere locaties contact met ons op.

Ik wil meer informatie of een offerte